Pampelišky k jídlu

Neohodnoceno
 
Dostupnost Na dotaz
250 Kč
250 Kč bez DPH
   
Kód produktu E99378
Kategorie Zdraví, tradice, kuchařky, domácnost
 

Kulinární monografie o jedné rostlině, a zejména o jejím uplatnění v kuchyni. Představuje dvacet receptů sestavených vždy pro celé menu, od polévky a salátu přes hlavní chod a dezert, včetně návodů na slané i sladké konzervování.Každý recept doprovází fotografie.

Doprovodná textová část obsahuje obecný botanický popis rostliny, podrobný popis jednotlivých jedlých částí včetně obsahových látek, informace o použití v bylinkářství, nejrůznější zajímavosti z botaniky a zemědělství,básně, písně,historky... prostě vše o pampelišce.

Sezona pampelišek začíná v první polovině dubna a trvá přibližně tři týdny na jedné lokalitě. Oproti Praze například pampelišky na Šumavě začínají kvést až otři týdny později, na jižní Moravě naopak o dva týdny dříve.

Foodstyling: Milena Volfová

Ilustrace: Pavla Dvorská

Fotografie: Alesandra Chytra

Dekorstyling: Denisa Bartošová

Nakladatel: Jana Vlková

ISBN:978-80-907055-1-7

Pevná vazba, 185 x 185 mm, 96 stran

Rok vydání:2019 (1. vydání)

Hmotnost 0.5 kg

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.

Nevyplňujte toto pole: