Hodnocení obchodu

4,9 257 hodnocení
Přidat hodnocení
5
240x
4
8x
3
3x
2
1x
1
5x
Nevyplňujte toto pole:
KK Avatar autora Karel Kadlec | 1.7.2020
Dodání rychlé, opravdu měli skladem. Toho si cením. Zabalení bylo dobré a vydrželo transport.
MH Avatar autora Milan Hrivnak | 1.7.2020
Všetko v poriadku rýchle dodanie tovaru na Slovensko.
Avatar autora | 1.7.2020
MB Avatar autora Michal Bošeľa | 1.7.2020
i když zboží bylo na chybne uvedeno skladem ,zavolali mi a objednal.i Přišlo vše v pořádku v dohodnutem terminu
MT Avatar autora Miroslava Tichá | 30.6.2020
Avatar autora Ludmila Škodová | 28.6.2020
MB Avatar autora Michal Bezpalec | 27.6.2020
JD Avatar autora Jan Devai | 26.6.2020
Spokojnost, booo to dodane z Prahy do Pezinka v noci do 14 hodin parada, TOPTRANS je spicka. SPKOJNOST S PRODUKTOM
AM Avatar autora Alena Marčišová | 26.6.2020
OV Avatar autora Ondřej Vacek-veselý | 25.6.2020
Výborná komunikace, pokud zboží nebylo, okamžitě nás zástupce obchodu kontaktoval a pak dodrželi co slíbili. Velká spokojenost
JJ Avatar autora Jiří Just | 24.6.2020
vstřícné jednání , i když zboží nebylo na skladě , napsali mi , objednali a přišlo vše v pořádku.
JN Avatar autora Jan Neupauer | 22.6.2020
KK Avatar autora Kristina Kastnerova | 22.6.2020
Naprostá spokojenost.
LV Avatar autora Lukáš Vrba | 21.6.2020
Objednávka přišla do zásilkovny po 31 dnech a pokud bychom se neozvali, co je s objednávkou, čekám ještě teď. Čili palec dolů!!
DP Avatar autora Daniela Poláčková | 18.6.2020
TP Avatar autora Tereza Poloprutská | 18.6.2020
VB Avatar autora Vladislav Bareš | 18.6.2020
Příjemné prostředí :)
DR Avatar autora Dana Raková | 14.6.2020
MZ Avatar autora Marie Zámečníková | 12.6.2020
LK Avatar autora Lukáš Koziel | 12.6.2020

Stránka 1 z 14 , položek celkem: 262

Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.