Dodání do Vánoc garantujeme u objednávek došlých do 16. 12., osobní odběr v Podbabě možný až do 23.12.

Hodnocení obchodu

4,8 84 hodnocení
Přidat hodnocení
5
75x
4
5x
3
0x
2
1x
1
3x
Nevyplňujte toto pole:
JP Avatar autora Jan Prchal | 9.12.2019
JC Avatar autora Jiří Chroustovský | 29.11.2019
MH Avatar autora Miloslava Hazuchova | 27.11.2019
H Avatar autora HR | 27.11.2019
Perfektní, žížaly dorazily perfetně zabalené a i přesto, že je při přepravě klopili, ač bylo na krabici jasně napsáno neklopit, tak cestu přežily naprosto v pohodě a byly čilé od prvního okamžiku a to hlavně díky péči, s jakou byly zabaleny. Komunikace také super, takže nemám co vytknout a doporučuji všem.
SO Avatar autora Středisko volného času, Opava, příspěvková organizace | 27.11.2019
Rychlé vyřízení, skvělá komunikace.
DF Avatar autora Dita Forejtova | 27.11.2019
Chvalim osobni odber dle domluvy a produkty, ktere se spatne jinde hledaji. A baleni do tasek od Rohliku mi prijde super! Jen bych uvitala elektronicke faktury, at se nemuseji tisknout a produkuje se mene papiru.
ZD Avatar autora Zuzana Dudáková | 26.11.2019
KJ Avatar autora Karel Jindrle | 25.11.2019
PS Avatar autora Pavel Svoboda | 23.11.2019
VJ Avatar autora Vratislava Janovská | 21.11.2019
S produkty jsem spokojena, ovšem co mne mrzí je absolutní nesoulad balení s produkty, které prodáváte. Při objednání kompostovatelných sáčků + boxů na potraviny mi přijde předimenzovaná krabice napěchovaná igelitem! Proč? Jaký smysl tedy má to, že prodáváte výrobky, které jsou šetrné k přírodě a zabalíte je do produktů, které kdybych chtěla používat, tak neinvedruji do sáčků, které nabízíte vy? Jsem z toho dost rozčarovaná...škoda, že nejde připojit fotografie té hory zbytečného igelitu, co mi tu teď straší????
JS Avatar autora Jana Sedláčková | 20.11.2019
Jsou velmi ochotní.
RM Avatar autora Radana Macháčková | 16.11.2019
spokojenost
KB Avatar autora Kateřina Bubeníčková | 15.11.2019
Bezproblémové vyzvednutí po domluvě v pozdně odpoledních hodinách
PM Avatar autora Palatinus Miroslav | 13.11.2019
IH Avatar autora Iva Hošková | 9.11.2019
Vyjadřuji velkou spokojenost, kvalita zboží, rychlost dodání.
BH Avatar autora Bc.jan Hocko | 7.11.2019
Vše proběhlo v pořádku a rychle :-) spokojenost
MT Avatar autora Marta Tichá | 6.11.2019
Spokojenost s dodánim i s doručením objednávky super
JK Avatar autora Jiřina Kňourková | 1.11.2019
Super, rychlé vyřízení a doručení objednávky.
IJ Avatar autora Ivana Janglová | 26.10.2019
PR Avatar autora Petra Reitingerová | 26.10.2019
Vzhledově je pěkný,ale jak se mi povede dále to uvidím.Vermikompostér mám zatím pouhé 2 dny.Ráno jsem žížalky kontrolovala a při nadzvednutí vrchního překrytí se velmi čile zavrtávaly do kompostu v kterém byly poslány. Zásilka mi přišla přesně v termínu jak bylo domluveno a i žížalky byly zabalené tak,aby bez problémů vydržely přepravu. Pro začátek jsem spokojená a myslím že dále už bude záležet jen na nás :o)

Stránka 1 z 5 , položek celkem: 89

Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.