Vyberte si při osobním odběru dárek: za každých 500,-Kč nákupu sazenička z naší zahrádky.

Hodnocení obchodu

4,9 445 hodnocení
Přidat hodnocení
5
420x
4
13x
3
4x
2
1x
1
7x
Nevyplňujte toto pole:
Avatar autora | 9.10.2019
Měli mnou hledané zboží, možnost osobního odběru v zásilkovně.
Avatar autora | 9.10.2019
+ solidní a ochotné jednání

Avatar autora | 22.9.2019
Mám zatím dobré zkušenosti.
Avatar autora | 22.9.2019
V prodejně máte moc příjemné prostředí. Nabízíte spoustu eko vychytávek. Skvěle se mi s vámi komunikovalo. Rozhodně nákup doporučuji.
Avatar autora | 15.9.2019
Vše proběhlo naprosto bez problémů aa rychle. Nemam co vytknout.
Avatar autora | 14.9.2019
+ Velmi vstřícný přístup

Avatar autora | 3.9.2019
+ široký výběr produktů nejen pro kompostování
+ startovací sady pro začátečníky
+ více možností dopravy/vyzvednutí

Avatar autora | 31.8.2019
vše, co je potřeba ke kompostování, včetně poradenství + výběr dalších ekovýrobků
Avatar autora | 30.8.2019
+ velmi vstřícný přístup
+ možnost vysvětlení používání vermikompostéru
- žádná :-)

Velmi dobrá zkušenost, produkty kvalitní, nadstandardní přístup k zákazníkovi - možnost osobníh vyzvednutí, během toho vysvětlenp fungování vermikompostéru, proběhla i diskuze nad jinými produkty, co nabízí.
Avatar autora | 16.8.2019
+ Příjemný personál, rychlá komunikace, při osobním odběru možnost navštívit krásnou část Šáreckého údolí. Díky souvisejícímu webu Kompostuj.cz jsem rychle našla všechny potřebné informace a zejména jsem ocenila videonávody.

Avatar autora | 14.8.2019
+ Rychle vyřízeni a spolehlivost

S objednávkou jsem velice spokojená. Byla v pořádku a rychle vyřízená. Děkuji a doporučuji všem.
Avatar autora | 8.8.2019
Zboží stále nedorazilo.
Avatar autora | 28.7.2019
- Zboží mi vůbec nedorazilo, ani tři týdny od objednání, čekám na vracení peněz.

Nespokojenost!! Zloději!
Avatar autora | 22.7.2019
bleskové dodání
Avatar autora | 18.6.2019
+ Rychlá a vstřícná komunikace
+ Rychlost dodání
+ Možnost vyzvednout nákup i mimo otevírací dobu

Avatar autora | 17.6.2019
+ Úžasná komunikace, skvělé jednání, vynikající nabídka produktů :-)

Avatar autora | 1.6.2019
+ Dobrá komunikace
+ Férová koupě
- Malá orientace na zákazníka ve smyslu co se s objednávkou právě děje

Zboží dorazilo v dohodnuté lhůtě, v pořádku a nepoškozene. Jaké je foto na stránkách, tak je to i v reálu. Cena není nasazená.
Avatar autora | 29.4.2019
Zboží bylo velmi rychle doručeno.
Avatar autora | 20.4.2019
Rychlost a spolehlivost.
Avatar autora | 12.4.2019
+ Opomenutý český návod ihned doručen

Stránka 21 z 23 , položek celkem: 450

Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.