Popis
Ručně vyráběná čokoláda s 46 % kakaa, připravovaná podle tradičních francouzských receptur z nepražených kakaových bobů vzácné odrůdy Criollo.
Kakaové boby pocházejí z provincie Satipo v Peru, kde se pěstují v blízkosti Amazonského pralesa. Vyznačují se vysokým obsahem kakaového másla a bohatým chuťovým profilem s jemnými tóny citrusů a koření. Díky tomu vzniká čokoláda s plnou chutí a hladkou strukturou, která se pozvolna rozpouští v ústech.
Bez přidaného lecitinu.
Průměrné nutriční hodnoty ve 100 g: energetická hodnota 2510 kJ / 603 kcal; tuky 43 g (z toho nasycené mastné kyseliny 25 g); sacharidy 45 g (z toho cukry 40 g); bílkoviny 8,2 g; sůl 0,29 g.
CZ-BIO-002
Složení: kakaové boby*, kakaové máslo*, třtinový cukr*, sušené plnotučné mléko* (*z ekologického zemědělství).
Může obsahovat stopy mléka, sezamu, lískových ořechů a mandlí.
Distributor: Aspen team s.r.o.
Skladujte v suchu a chladu, mimo dosah přímého slunečního světla.
Země původu: Peru
Hmotnost | 0.2 kg |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.