Jak se žije u Wohllebenů

 
Dostupnost Skladem
498 Kč
453 Kč bez DPH
   
Kód produktu E99344
Kategorie Knihy, časopisy, osvětové materiály
 

Samozásobitelství v praxi

Vlastní ovoce a zelenina, vlastní vajíčka i vlastní maso – Wohllebenovi se zásobují sami a po více než 25 letech již vědí, co funguje. Nyní můžete z jejich bohatých zkušeností čerpat i Vy.

Wohllebenovi v této knize radí samozásobitelům co je třeba vědět, aby to fungovalo.

Vlastní ovoce a zelenina, vlastní vajíčka i vlastní maso – Wohllebenovi se zásobují sami a po více než 25 letech již vědí, co funguje. Nyní můžete z jejich bohatých zkušeností čerpat i vy.

- Základ kvalitní přípravy a informace o vhodném nářadí a nástrojích

- Reálné odhady časové náročnosti a potřebné plochy

- Konkrétní rady na téma osvědčených a nenáročných druhů ovoce a zeleniny

- Chov slepic, králíků, koz, včel a jiných užitkových zvířat v souladu s přirozenými potřebami daného druhu

Radost Wohllebenových ze zahrady a zvířat, respekt vůči přírodě a praktické úvahy o udržitelnosti činí z této knihy inspirační zdroj pro všechny, kdo již o samozásobitelství nechtějí jen snít.

Pevná vazba, celobarevná kniha, 272 stran, rozměry 20 cm x 27 cm (š x v).

Autoři: Miriam a Peter Wohllebenovi

Peter Wohlleben, ročník 1964, se chtěl už jako dítě stát ochráncem přírody. Po studiu lesnictví byl více než dvacet let úředníkem zemské lesní správy. Aby mohl realizovat svou vizi trvale udržitelné péče o les, převzal v roce 2006 coby hajný revír o 1 200 hektarech lesa v regionu Eifel. Dnes tam vede lesní akademii. Své znalosti předává na seminářích, při tematických prohlídkách lesa i na kurzech stavění srubů. Navíc objevil i radost z psaní knih a v roce 2015 se zařadil mezi mimořádně úspěšné autory. Jeho publikace „Tajný život stromů“ a „Citový život zvířat“ se staly světovými bestsellery.

 

Hmotnost 0.3 kg

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole:
 
Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.